WEGENBOUW

R&S Wegenbouw - Beerse

Bedrijven en openbare instellingen kunnen bij R&S Wegenbouw terecht voor industriële werkzaamheden zoals grondwerken, rioleringswerken, funderingen en de aanleg van opritten, bedrijfsparkings en straten. Daarnaast voeren wij ook totaalprojecten uit, inclusief het plaatsen van afrasteringen in draad voor bedrijfsterreinen.

 

Alle werken worden door ons ervaren team met de nodige vakkundigheid uitgevoerd en het volledige project wordt door Benny en Robbe van A tot Z opgevolgd. Bij de uitvoering wordt er rekening gehouden met de situatie en het doel van de wegenwerken. Hierbij denken we aan de nodige voorbereidingswerken voor parkings met zwaar transport, indelingen op parkings voor het laden en lossen en parkeren, juiste plaatsing van verkeersdrempels in straten in woonerven, enz.  Afhankelijk van de toepassing van de geplande wegenwerken en de gekozen materialen zoals klinkers, kasseien, dalstenen en natuurstenen , bestaan er verschillende afwerkingsmogelijkheden en legpatronen.

 

Graag geven wij vakkundig advies voor de wegenwerken van jouw bedrijf of instelling. Bel ons vandaag nog of vul het contactformulier in. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op.

Nog op zoek naar een partner voor de geplande wegenwerken?

Gildestraat 12 - 2340 Beerse
contact@rswegenbouw.be
logo
Benny Smans : 0476 / 98 98 91
Gildestraat 12 - 2340 Beerse
contact@rswegenbouw.be
logo
Benny Smans : 0476 / 98 98 91