SCHOLEN

R&S Wegenbouw - Beerse

Wil je van de speelplaats van jullie school een toffe plek maken voor de kinderen en studenten? Zijn de tegels van de speelplaats aan vervanging toe? Of hebben jullie dringend een nieuwe omheining nodig zodat de veiligheid van de kinderen gegarandeerd blijft? Contacteer dan nu R&S Wegenbouw !

 

R&S Wegenbouw heeft een jarenlange ervaring in de infrastructuurwerken en het gebruik van kwaliteitsmaterialen voor de aanleg van speelplaatsen in scholen. En dit gebeurt met de nodige afbraak-, grond- nivellerings- en rioleringswerken. Ook voor totaalprojecten in scholen kan je bij ons terecht. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan het plaatsen of vervangen van de bestaande draadafsluiting rond de speelplaats of rond het sportterein, het bouwen van bergplaatsen en afdaken op de speelplaats, het aanleggen van paden naar de fietsenstalling, enz. Alle werken worden met de nodige vakkundigheid en kwaliteit uitgevoerd door ons ervaren en goed opgeleid team.

 

Neem vandaag nog contact op met R&S Wegenbouw. Benny en Robbe komen graag langs bij je school om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vergroot de veiligheid van de speelplaats!

Gildestraat 12 - 2340 Beerse
contact@rswegenbouw.be
logo
Benny Smans : 0476 / 98 98 91
Gildestraat 12 - 2340 Beerse
contact@rswegenbouw.be
logo
Benny Smans : 0476 / 98 98 91