PARTICULIEREN

Wil je je woning tot in de puntjes afwerken met een mooi aangelegde oprit? R&S Wegenbouw is dé specialist voor alle verhardingen en bestratingswerken aan jouw woning. En dit voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Bij renovatieprojecten breken wij eerste de oude verhardingen op. Zowel voor nieuwbouw als renovatie voeren wij de nodige grondwerken en eventuele rioleringswerken uit, en zorgen dan voor de kwalitatieve aanleg van je oprit, terras of tuinpad. Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van terrassen met megategels. Hiervoor beschikken wij over een eigen vacuumsysteem.

 

Naast bestratingswerken en verhardingen, kunnen wij eveneens het totaalplaatje van de buitenruimte van je woning verzorgen. Wil je een veilige omheining rond je woning? Dit kan met een kwaliteitsvolle afsluiting geplaatst door R&S Wegenbouw, in verschillende materialen zoals draadwerk, houten omheiningen, … Of heb je plannen voor het bouwen van een carport of tuinberging? Graag steenkorven naast je oprit? Ook voor totaalprojecten kan je bij R&S Wegenbouw rekenen op een kwalitatieve afwerking.

 

Contacteer ons vandaag nog, via telefoon of het contactformulier voor meer informatie. Wij komen graag bij je langs voor een precieze opmeting. We bespreken dan jouw wensen, je budget en keuze van materialen en nadien maken wij een vrijblijvende offerte op.

Plannen voor een nieuw terras of nieuwe oprit?

Gildestraat 12 - 2340 Beerse
contact@rswegenbouw.be
logo
Benny Smans : 0476 / 98 98 91
Gildestraat 12 - 2340 Beerse
contact@rswegenbouw.be
logo
Benny Smans : 0476 / 98 98 91